Fatih Tekke'nin bu sözleri Hacıosmanoğlu'na mı?

Trabzonspor'da yıllaraca top koşturmuş ve taraftarın sevgilisi haline gelmiş "Fatih Sultan Tekke" olarak anılan eski yıldız futbolcu Fatih Tekke , sosyal medya hesabından imalı mesajlar gönderdi. Sezon başında Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tar

Fatih Tekke'nin bu sözleri Hacıosmanoğlu'na mı?
Trabzonspor'da yıllaraca top koşturmuş ve taraftarın sevgilisi haline gelmiş "Fatih Sultan Tekke" olarak anılan eski yıldız futbolcu Fatih Tekke , sosyal medya hesabından imalı mesajlar gönderdi.
 
Sezon başında Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından seçim vaadlerinde Sportif Direktör olarak lanse edilen fakat yönetimin göreve geldiği ilk anlarda görevine son verilen Fatih Tekke'nin bu mesajının, özellikle Sadri Şener yönetiminde görev almış isimlerin yaptığı basın toplantısının hemen ardına denk gelmesi "başkan Hacıosmanoğlu'na gönderme mi yapıyor?" sorusunu akla getirdi.
 
Fatih Tekke Mesajında ; "Insanları kullanarak merdivenleri çıkanlar düşecekleri zaman tutacak el bulamazlar." dedi.
1(8).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor