Fatih Tekke'den milli isyan!

 Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Ankaragücü'nden renklerine kattığı milli futbolcu Fatih Tekke, her oyuncunun milli takımda oynamak istediğini ifade ederek, ''Fakat biz Türkiye'nin milli takımı olmasını istiyoruz, bir kaç rengin takımı olmasını iste

Fatih Tekke'den milli isyan!

 Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Ankaragücü'nden renklerine kattığı milli futbolcu Fatih Tekke, her oyuncunun milli takımda oynamak istediğini ifade ederek, ''Fakat biz Türkiye'nin milli takımı olmasını istiyoruz, bir kaç rengin takımı olmasını istemiyoruz'' dedi.

Orduspor'daki hedeflerini ve Milli Takımı değerlendirdi.

Milli Takımın her takımdan hak edenin oynadığı bir takım şeklide oluşturulmasını istediklerini belirten Tekke, şunları söyledi:

''Tabii ki her oyuncu milli takımda oynamak istiyor ama biz Türkiye'nin Milli Takımı olmasını istiyoruz, bir kaç rengin takımı olmasını istemiyoruz. Her takımdan hak edenin gittiği hak edenin oynadığı bir takım oluşturulmasını istiyoruz. Bunun için de yarışmacı ortamın olması, adil bir şekilde olması şart. Şu anda bunların konuşulması abes olabilir ama maalesef bu böyle. Toplum da bunu biliyor. Ay yıldızlı bayrağımız hangi dalda olursa olsun birinci olsun, arzumuz bu. Lig bizim için daha geride. En önemlisi bizim için ay yıldızlı bayrağımız ve onun için yaptığımız hizmetler.''

''ORDUSPOR BENİM İÇİN YENİ BİR ORTAM''

Orduspor'un kendisi için yeni bir ortam olduğuna da vurgu yapan Tekke, şöyle devam etti:

''Burası bildiğim  bir yer, hem hoca hem de takımdaki arkadaşları tanıyorum. Çok sıcak bir ortam var. Tabi ki bunların hepsinin güzel olması önemli ama en önemlisi sahada bu sıcaklığı coşkuya dönüştürüp Orduspor'u en azından bu seneki mevcut durumunu pozitif hale dönüştürmek. Sonra da önümüze hedefler koymak. Şu an için bir kaç sıkıntımız var o da takımın çok fazla bir arada antrenman yapamaması. Zamana ihtiyacı olan bir takımız. Umuyorum her hafta bu takım için olumlu olacak. Süreye ihtiyacımız var. İyi olacağını ümit ediyorum, inşallah herkese hayırlı uğurlu olur.''

''FUTBOLDA HEDEFLER HİÇ BİTMİYOR''

Tekke, futbolda hedeflerin hiç bir zaman bitmediğini ifade ederek, ''Şu anda Türkiye'de herhalde 131 golüm oldu. Avrupa'da ise 31, toplarsak 200'e yakın oluyor. Ama tabii ki bireysel olarak kariyerimizde bir çok başarı var. Futbolda hedefler hiç bitmiyor, benim için de bitmiş değil'' dedi.

Tekke, Orduspor'a ve takımdaki arkadaşlara yardımcı olabilmek için geldiğini belirterek, lig boyunca Orduspor'da elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor