Fatih Tekke'den hat trick!

Rusya Premier Ligi 24.haftasında pazar günü Fatih Tekke'li Zenit St. Petersburg kendi evinde Luch Energiya ile karşı karşıya geldi. Lig tablosunda yükselişe geçen son şampiyon, kümede kalma mücadelesi veren rakibinin kalesine tam 8 gol bıraktı ve mücadele

Fatih Tekke'den hat trick!
Rusya Premier Ligi 24.haftasında pazar günü Fatih Tekke'li Zenit St. Petersburg kendi evinde Luch Energiya ile karşı karşıya geldi. Lig tablosunda yükselişe geçen son şampiyon, kümede kalma mücadelesi veren rakibinin kalesine tam 8 gol bıraktı ve mücadele 8-1 Zenit üstünlüğüyle noktalandı.

Zenith formasıyla bu sezon performansı zaman zaman tartışılan milli oyuncumuz Fatih Tekke, ilk 11'de başladığı maçta 47, 61 ve 89. dakikada kaydettiği gollerle hat trick yaptı. Ev sahibi ekibin diğer golleri 7 ve 42. dakikalarda Danny, 20. dakikada Arshavin, 35. dakikada Shirokov ve 72. dakikada Dominguez'den geldi. Konuk ekibin tek golü ise 75. dakikada Bulyga'dan geldi.

Bu sonuçla Zenith St. Petersburg puanını 40'a yükseltip 4. sıradaki Amkar ile puanını eşitlerken Luch Energiya 19 puanla düşme hattının hemen üstündeki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler