Fatih Tekke'de Kurtaramadı

Rusya Premier Lig'de 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit St. Petersbrough, Dinamo Moskova ile deplasmanda karşı karşıya geldi.Sezona flaş transferler yaparak başlayan Zenit, son haftalardaki kötü gidişine Dinomo

Fatih Tekke'de Kurtaramadı

Rusya Premier Lig'de 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit St. Petersbrough, Dinamo Moskova ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Sezona flaş transferler yaparak başlayan Zenit, son haftalardaki kötü gidişine Dinomo Moskova karşısında da son veremedi ve sahadan 4-2 'lik mağlubiyetle ayrıldı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından takıma yeni yeni adapte olan Fatih Tekke de Dinomo Moskova karşısında takımdaki yerini aldı.

Zenit St. Petersburg'u, karşılaşmanın 48.dakikasında 2-1 öne geçiren gole atan Fatih Tekke, Dinamo Moskova karşında alınan mağlubiyete engel olamadı. Zenit'in diğer golü Ukraynalı yıldız oyuncu Tymoschuk'tan gelirken, Dinamo Moskova'ya galibiyeti getiren golleri; 29.,55.dakikalarda Kolodin, 65.dakikada Danni ve 80. dakikada Pimenov kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor