Fatih Tekke Transferi Kapandı

Fenerbahçe yönetimi, Anderlecht maçının ardından yaptığı durum değerlendirmesinde aradığı santrforu bulamadığı için transferi kapatma kararı aldı.Akşam gazetesinin haberine göre Sarı-Lacivertliler, sadece kadroyu geniş tutma adına Sivasspor'dan Mehmet Yıl

Fatih Tekke Transferi Kapandı

Fenerbahçe yönetimi, Anderlecht maçının ardından yaptığı durum değerlendirmesinde aradığı santrforu bulamadığı için transferi kapatma kararı aldı.

Akşam gazetesinin haberine göre Sarı-Lacivertliler, sadece kadroyu geniş tutma adına Sivasspor'dan Mehmet Yıldız'ın transferini gündeminde tutuyor. Rus Zenit'le yapılan Fatih Tekke görüşmeleri ise olumsuz sonuçlandı. Rus kulübünün yöneticileri, Fenerbahçe'ye Fatih ile Kezman'ı takas etmeyi önerdi. Fenerbahçe yönetimi bu öneriyi reddetti. Anderlecht'e attığı golle kendine gelen Sırp futbolcu da Zenit'e gitmek istemedi. Sarı-Lacivertliler bunun üzerine “5 milyon euroya verirseniz Fatih'i alırız” dediler.

Ruslar da bu öneriyi kabul etmeyince Fatih Tekke transferi kapandı. Mehmet Yıldız transferi de gerçekleşmezse Zico, gol yollarında Kezman'ın yanında İlhan ve Semih'i kullanacak. Bu arada Fenerbahçe'nin Anderlecht karşısında sergilediği futbol, yöneticileri fazlasıyla memnun etti. Sarı-Lacivertli yöneticiler, sezon başında yapılan ağır çalışmaların futbolcular üzerindeki etkisinin ortadan kalkması ile birlikte takımın daha iyi futbol oynayacağı inancını dile getirdi.

(AKŞAM)



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler