Fatih Tekke son darbeyi vurdu! Emre Belözoğlu istifanın eşiğinde

Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, Başakşehir’i mağlup edince Emre Belözoğlu’nun koltuğu tehlikeye girdi.

Fatih Tekke son darbeyi vurdu! Emre Belözoğlu istifanın eşiğinde

Haber61 - Spor Servisi / Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, Süper Lig’in 29. Haftasında Başakşehir’i 1-0 ile geçti. Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun koltuğu tehlikeye girdi.

Son haftalarda kötü sonuçlar alan ve 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun, İstanbulspor yenilgisinin ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti.

image-159

Genç teknik adam, şu an için herhangi bir açıklama yapmış değil. Başakşehir’de bir durum değerlendirilmesi yapılarak Emre Belözoğlu için karar verileceği belirtiliyor. 

Ekim 2021’de Başakşehir’in başına geçen Emre Belözoğlu, şu ana dek 75 resmi maçta 41 galibiyet, 18 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak maç başına 1.88’lik puan ortalaması tutturdu.

image-158

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler