Fatih Tekke Rüyası Bitti

Fenerbahçe'nin de bu futbolcu için devreye girmesinin ardından, Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çalışkan'ı Rusya'ya gönderen ve transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan bordo mavili yönetim, 1 yıllığına kiralık olarak 2 milyon Euro vermeyi kabul

Fatih Tekke Rüyası Bitti

Fenerbahçe'nin de bu futbolcu için devreye girmesinin ardından, Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çalışkan'ı Rusya'ya gönderen ve transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan bordo mavili yönetim, 1 yıllığına kiralık olarak 2 milyon Euro vermeyi kabul etti.

Rus kulübü Zenit'in bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Öte yandan solbek arayan bordo mavililerde adı gündeme gelen G.Saraylı Orhan Ak, Ziya Doğan engeline takıldı.

 

Celaleddin'i solbekte alternatifsiz bıraktığı için sürekli eleştirilen Doğan'ın, Orhan Ak için, "Benim beklentilerimi karşılayacak bir futbolcu değil" dediği öğrenildi.

 

milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler