Fatih Tekke Pamukova'da!

Pamukova Karadenizliler Derneği'ni ziyaret eden Tekke, hemşehrileriyle hasret giderdi. Fatih Tekke, dernek başkanı Yusuf İnci ve yöneticilerin daveti üzerine ilçeye geldiğini belirtti.Hemşehrileriyle bol bol fotoğraf çektiren milli futbolcu, futbolla ilgi

Fatih Tekke Pamukova'da!

Pamukova Karadenizliler Derneği'ni ziyaret eden Tekke, hemşehrileriyle hasret giderdi. Fatih Tekke, dernek başkanı Yusuf İnci ve yöneticilerin daveti üzerine ilçeye geldiğini belirtti.

Hemşehrileriyle bol bol fotoğraf çektiren milli futbolcu, futbolla ilgili soruları yanıtlamadı. Gezi amacıyla ilçeye geldiğini ifade eden Tekke, “Pamukova'ya ilk kez geldim ve çok beğendim. Çok güzel bir yermiş, buraya yerleşmek isterim” diye konuştu.

Pamukova pazarını da gezen Fatih, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler