Fatih Tekke neden dönmedi

Trabzonspor'dan iki yıl önce Rusya'nın Zenit kulübüne tam 7,4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan golcü futbolcu Fatih Tekke'nin, çok istemesine rağmen Türkiye'ye geri dönüp, neden futbol oynamak istemediği çok ilginç bir iddiayla orta

Fatih Tekke neden dönmedi

Trabzonspor'dan iki yıl önce Rusya'nın Zenit kulübüne tam 7,4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan golcü futbolcu Fatih Tekke'nin, çok istemesine rağmen Türkiye'ye geri dönüp, neden futbol oynamak istemediği çok ilginç bir iddiayla ortaya atıldı...

Statüye göre; yurt dışında üç yıl futbol oynayan bir futbolcu, ülkesine geri döndüğünde 21 gün askerlik hakkına sahip oluyor… Tekke'nin, Zenit ve Rusya'da çok mutsuz olduğu halde, Türkiye'den transfer gelen tekliflerini bu yüzden kabul etmediği iddia edildi.

Fatih'in Türkiye'deki herhangi bir takıma transfer olsaydı 21 günlük askerlik hakkının yanacağını hesapladığı iddia ediliyor.

Kaynak: Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor