Fatih Tekke Kral olmak istiyor!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma dahil olan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Fatih Tekke, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.Geçen sene bir sakatlık yaşadığını ve bir süre bu sakatlıkla uğraştığını hatırlatarak sözlerine başlayan golcü futbolcu

Fatih Tekke Kral olmak istiyor!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma dahil olan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Fatih Tekke, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

Geçen sene bir sakatlık yaşadığını ve bir süre bu sakatlıkla uğraştığını hatırlatarak sözlerine başlayan golcü futbolcu Tekke, "Bir süre sonra kendimi buldum, ama lig bitti. Yeni sezon öncesi çok fazla zamanımız var ve durumum çok iyi. Tatilde de iyi çalıştım. İnşallah sakatlık olmaz. Bu sene Fatih Tekke olarak bir hedefim var. Hem takımı üst sıralara taşımak istiyorum, hem de gol kralı olmak istiyorum. Ama önce sağlık olması gerekiyor. Kamp dönemimiz iyi başladı. Avusturya'ya gidiyoruz. Orada da çok yoğun bir tempoda çalışarak yaklaşık 20-25 antrenman yapacağız. Benim adıma güzel bir olay bu. Eğer kamptan da sakatsız bir şekilde dönersek iyi olacak. İnşallah Ankaragücü bu sezon oynadığı futbol ile izleyenlere keyif verecek. Düşünülen değil de beklentileri karşılayan bir Fatih olacağımı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ, KADRO KALİTESİ OLARAK İLK 3-4 SIRAYA OYNAR"

Mevcut takım kadrosunun son durumu hakkında değerlendirmede bulunan Fatih Tekke, Ankaragücü'nün geçen seneki en büyük probleminin ritim konusu olduğunu belirterek, "Başka bir problemi yok. Kadro kalitesi olarak ilk 3-4'e oynayacak bir takım bence. Ama bunu ritim olarak sahaya yansıtmak gerekiyor. Oyun anlamında da hocalarımız gerekli değişiklikleri yapacaktır. Türkiye'de bunun zor olacağını düşünmüyorum. Sadece o havayı yakalamak gerekiyor. Bunun için de camianın bir arada olması gerekiyor. Çok çalışırsanız zaten Allah size yardım ediyor. Biz de çok çalışıyoruz. Eğer bu dediklerim olursa Ankaragücü'nün yakalayacağı başarı sürpriz olmaz" diye konuştu.

"DIŞ FAKTÖRLER, OYUNCULARA ÇOK FAZLA YANSITILIYOR"

Türkiye'de hemen hemen bütün kulüplerde çeşitli sıkıntılar yaşandığının altını çizen tecrübeli futbolcu, konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"Bazen taraftar, yönetim, oyuncular veya antrenörlerde sıkıntı olabiliyor. Bizim tek dezavantajımız bu. Dış faktörler kulübün içerisine çok fazla yansıyor. Bunun da oyuncuyu etkilememesi mümkün mü ? Neticede biz de insanız ve robot değiliz. Buna rağmen Türk oyuncular mücadele ediyor ve bu saygı duyulması gereken bir iş. Avrupada üst düzey birçok futbolcuyla birlikte oynama şansı buldum. Bana göre Türk futbolcular yetenek olarak çok daha iyi. Ama dışarıdan gelen olumsuz faktörler oyunculara çok fazla yansıtılıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor