Fatih Tekke Kesin Kararını Verdi

Fenerbahçeli yöneticilerin kendisiyle her konuda anlaştığı, kulübü Zenit Petersburg ile bonservisini almak veya bir yıllığına kiralamak konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü Fatih Tekke'nin resti, Rus ekibinin direncini kıracak gibi gözüküyor. Çünkü milli f

Fatih Tekke Kesin Kararını Verdi

Fenerbahçeli yöneticilerin kendisiyle her konuda anlaştığı, kulübü Zenit Petersburg ile bonservisini almak veya bir yıllığına kiralamak konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü Fatih Tekke'nin resti, Rus ekibinin direncini kıracak gibi gözüküyor. Çünkü milli futbolcu, teknik direktör Dick Advocaat'a Zenit'ten ayrılmak istediğini üstüne basa basa söylüyor. Hollandalı hoca, Fatih'in kendisine sürekli, “Burada mutlu değilim ve ayrılmak istiyorum” dediğini kaydetti.

'Yönetim kabul etti'
Milli oyuncunun, oynamamak için çeşitli bahaneler üretip, ayrılmak istediğini ortaya koyduğunu belirten Advocaat, “Yani artık bize faydası olmaz. Yönetim de bunu kabul etti. Ancak ona verilen paradan daha fazla bir miktara satmayı düşünüyorlar. Bunu Fatih'e de anlattılar” açıklamasını yaptı. Zenit yönetimiyle pazarlıkları sıkı bir şekilde sürdüren Fenerbahçeli yöneticilerin, Fatih Tekke'nin transferini en kısa sürede bitirip, Anderlecht maçı sonrası açıklaması bekleniyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler