Fatih Tekke Fener'de İddiası

2 gündür Trabzonspor'un eski kaptanı ve şu an Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler yayınlayan Fotomaç gazetesi bugün ise Fatih Tekke'nin kesin olarak Fenerbahçeye transfer olduğunu yazdı.Gaz

Fatih Tekke Fener'de İddiası

2 gündür Trabzonspor'un eski kaptanı ve şu an Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler yayınlayan Fotomaç gazetesi bugün ise Fatih Tekke'nin kesin olarak Fenerbahçeye transfer olduğunu yazdı.

Gazete Bugünkü sayısında Fenerbahçe'nin Tekke transferi ile yine Türkiye'yi sallayacağını, transferde kesin olarak anlaşma sağlandığını ve resmi açıklamanın Anderlerlecht maçı sonrası açıklanacağı yönünde ifadelerde kullandı.

Rusya'nın Zenit takımında huzursuz olduğunu her dilde ifade eden Tekke'nin Rusya'ya giden Fenerbahçeli yöneticilere "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" dediğini ve bu doğrultuda Zenit kulübü ile görüşmeler başladığını iddia eden Fotomaç gazetesi, Fenerbahçe Zenit kulübü ile Tekkenin bonservisi için 4,5 milyon euro karşılığında anlaştı, Tekke ise 2 yıllık imza için Fenerbahçe'den 2,5 milyon euro alacak dedi.

Rusya kanadında bu transferin sonuçlandığının konuşulduğunun yazdığı Fotomaç gazetesi, yabancı kontenjan doluluğu yüzünden yabancı forvet alamayan Fenerbahçe'nin bu transferle forvet sorununu da çözdüğü ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor