Fatih Tekke boş geçmedi

Rusya Premier Ligi'nde 6. hafta maçında Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit, sahasında Khimki'yi 4-2 mağlup etti. Milli futbolcumuz Fatih Tekke ise bir gol atarak takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu. Khimki'de Kozhanov 15. dakikada ikinci sa

Fatih Tekke boş geçmedi
Rusya Premier Ligi'nde 6. hafta maçında Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit, sahasında Khimki'yi 4-2 mağlup etti. Milli futbolcumuz Fatih Tekke ise bir gol atarak takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu. Khimki'de Kozhanov 15. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Maçta perdeyi açan gol, 8. dakikada Zenit'ten geldi. Zyrianov'un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 28. dakikada Semshov ile 2-0 öne geçti. Khimki 45. dakikada Maksimov ile bir gol buldu ve ilk yarı 2-1 Zenit üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 62. dakikasında Fatih Tekke ile bir gol daha bulan Zenit, aradaki farkı yeniden ikiye çıkardı. 80. dakikada Antipenko ile Khimki aradaki farkı yeniden bire indirmesine rağmen; skoru tayin eden gol 87. dakikada Pogrebnyak'tan geldi.

Zenit bu sonuçla 12 puana yükselirken, Khimki ise 1 puanla son sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor