Fatih Tekke Bir Yere Gitmiyor

AjansSpor.com bir çok yayın organında yer alan, Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberinin gerçekleri yansıtmadığını öğrendi.Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye

Fatih Tekke Bir Yere Gitmiyor

AjansSpor.com bir çok yayın organında yer alan, Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberinin gerçekleri yansıtmadığını öğrendi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.

Öte yandan Tekke'nin Zenit'te mutlu olmadığı ve Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka bir takıma transfer olabileceği gelen haberler arasında. Ancak Zenit Başkanı Tekke ile sözleşmesi tamamlanana kadar devam etmek istiyor ve yıldız futbolcuyu bırakma niyeti yok!

Zenit Trabzonspor'dan giden Fatih Tekke, 2006'dan beri formasını giydiği Rus ekibinde bugüne kadar 25 lig maçında forma giydi ve 6 gol kaydetti.

29 yaşındaki milli futbolcunun Zenit ile 30 Haziran 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon 8 kez ilk 11'de ve 2 kez de sonradan görev alan Tekke 2 gol attı ve 2 de sarı kart gördü. Tekke'nin takımı Zenit, Rusya Ligi'nde geride kalan 20 haftanın sonunda Spartak'ın 5 puan arkasında 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. 16 takımlı Rusya Ligi 30 hafta sürüyor.

Bu arada Zenit'in 11 Ağustos'ta 3-1 kazandığı son lig maçı olan Luch karşılaşmasında, sakatlığı devam eden Tekke ve Vladislav Radimov görev yapamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor