Fatih Akyel Kocaelispor'da

Ara transfer döneminde 16 futbolcuyla yollarını ayıran, 1'i PAF takımdan 12 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan Kocaelispor, transfer döneminin son gününde Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın takımda istemediği Ergün Teber'i ve Kasımpaşa'dan

Fatih Akyel Kocaelispor'da

Ara transfer döneminde 16 futbolcuyla yollarını ayıran, 1'i PAF takımdan 12 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan Kocaelispor, transfer döneminin son gününde Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın takımda istemediği Ergün Teber'i ve Kasımpaşa'dan ayrılan Fatih Akyel'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Kulüp başkanı Serhan Gürkan, yaptığı açıklamada, bazı futbolcularla ara transfer döneminin son dakikalarına kadar görüşmelerin devam ettiğini, Teber ve Akyel'de karar kıldıklarını kaydetti.

Gürkan, yeni transferler ve ''gençleşen Kocaelispor'' ile önümüzdeki haftalardan itibaren çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor