Fatih Tekke Adres Gösterdi

Zenit'te forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke Adres Gösterdi

Zenit'te forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'ya, spor hekimi Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu'na tedavi olmak için gelen Tekke, futbol hayatını nerede sürdüreceğinin Ağustos ayında netleşeceğini dile getirdi.

Tekke, Rusya'da kalmama ihtimali durumunda Avrupa liglerinde devam etmeyi planladığını belirtti. Özellikle İspanya'ya gitmeyi çok istediğini ve menajerinin Real Betis'in kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Türkiye'ye dönmesi durumunda ise ilk tercihinin her zaman Trabzonspor olacağını ifade etti.

Ayrıca, Tekke, Trabzonspor'a dönmesi halinde ilk olarak kulüp yöneticilerine haber göndereceğini söyledi. Ancak, Zenit ile halen devam eden 4 yıllık sözleşmesinin de bir bonservis bedeli gerektirdiğini hatırlattı.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Tekke, Galatasaray'ın şampiyon olabileceğini ve Turkcell Süper Lig'in oyun kalitesinin iyi olmadığını belirtti. Rusya Premier Ligi'ndeki oyun yapılarının Türkiye'ye göre farklı olduğunu ve sahaların kötü olduğunu ifade etti.

Rusya'da oynadığı maçlarda az topla buluştuğunu ve teknik direktörünün oyun anlayışının kendisi için uygun olmadığını dile getirdi. Ayrıca, Rus yemeklerine alışamadığını ve Rusça bilmemenin saha içi anlaşmazlıklara yol açtığını söyledi.

Fatih Tekke'nin sakatlığı hakkında ise Doç. Dr. Kunduracıoğlu, arka adalesindeki yırtık ve ödem nedeniyle 3 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceğini belirtti. Kunduracıoğlu, en kısa zamanda Tekke'nin sahalara dönebilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor