Faruk Özak'ı duygulandıran kare...

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Ankara'da düzenlenen Rize Günleri Etkinlikleri'nde yer alan ve kendisinin futbolculuk dönemine ait fotoğraflarının da yer aldığı “Bütün Yönleriyle Rizespor Tarihi” isimli fotoğraf sergisini gezdi.Bakan Özak,

Faruk Özak'ı duygulandıran kare...

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Ankara'da düzenlenen Rize Günleri Etkinlikleri'nde yer alan ve kendisinin futbolculuk dönemine ait fotoğraflarının da yer aldığı “Bütün Yönleriyle Rizespor Tarihi” isimli fotoğraf sergisini gezdi.

Bakan Özak, 1972-73 sezonunda 1 yıl Rizespor’da top koşturdu. Bir yıl gibi kısa süre yer aldığı takımda kişiliği ve sergilediği futbolla göz doldurarak takım kaptanlığına yükseltildi. Kendisinin bir yıl süren Rizespor macerası, Ankara'da bu yıl ikincisi düzenlenen Rize Günleri'nde Rizeli Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar tarafından “Bütün Yönleriyle Rizespor Tarihi” adı altında hazırlanan sergide yer aldı. Sergiyi gezen Bakan Özak, duygulu anlar yaşadı. Bakan Özak, futbolculuk günlerine yolculuk ederken, kendisinin ve birlikte top koşturduğu futbolcu arkadaşlarının fotoğraflarını dikkatle inceledi. Sergide bir konuşma yapan Bakan Özak, Rizespor'un kendisi için çok farklı konumu olduğunu ve futbolculukta profosyonelliğe geçişi Rizespor'da yaşadığını söyledi ve sergiyi hazırlayan Fatih Sultan Kar'ı tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarına başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler