'Farklı bir Trabzon bekliyoruz'

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Trabzonspor'u konuk edecek olan PSV Eindoven'ın teknik direktörü Fred Rutten, ilk maçtan daha farklı bir Trabzonspor beklediklerini dile getirdi.PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, Trabzonspor i

'Farklı bir Trabzon bekliyoruz'

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Trabzonspor'u konuk edecek olan PSV Eindoven'ın teknik direktörü Fred Rutten, ilk maçtan daha farklı bir Trabzonspor beklediklerini dile getirdi.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, Trabzonspor ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında sahaya kazanmak çıkacaklarını söyledi.

Teknik direktörü Rutten ve takım oyuncularından Kevin Strootman, maçın oynanacağı Philips Stadion'da son antrenman sonrası bir basın toplantısı düzenledi. PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, yarın oynanacak olan maçta Trabzonspor karşısında sadece defansif değil, ofansif de oynayıp gol atmaya çalışacaklarını belirterek, "Yarın karşımızda farklı bir Trabzonspor bekliyoruz. Tur atlamak için oynayacaklar. Buraya savunma yapmaya gelmiyorlar, öyle düşünüyorum. İlk maçta olduğu gibi yarın ki maçta da ofansif bir futbol sergileyip Trabzonspor karşısında galip gelmek istiyoruz. Umarız burada da iyi bir futbol oynar, iyi bir sonuç alırız" dedi.

Rutten, takımda önemli sakatlığı bulunan futbolcunun bulunmadığını fakat ismini vermek istemediği birkaç futbolcunun hafif sakatlığı olduğunu, kadroya dahil edilip edilmeyeceklerine ise yarın karar vereceğini söyledi.

PSV'li futbolcu Kevin Strootman ise Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu fakat yarınki karşılaşmadan galip ayrılmak için ruhen ve bedenen hazır olduklarını ifade ederek, "İlk maçta Trabzonspor karşısında çok iyi bir sonuç aldık. Bu sonuç belki bizi birazcık olsun rahatlattı. Fakat bu demek değildir ki yarın Trabzonspor'u yenmeyeceğiz. Trabzonspor'u yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diyerek bir üst tura çıkacaklarına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler