Fanatik'in büyük TS ayıbı!

Trabzonspor’un açığını kollayan İstanbul merkezli gazetelerden Fanatik gazetesi bugün öyle bir haber yaptı ki araştırmadan habercilik yapmanın örneğini gözler önüne serdi.Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in dün başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Por

Fanatik'in büyük TS ayıbı!

Trabzonspor’un açığını kollayan İstanbul merkezli gazetelerden Fanatik gazetesi bugün öyle bir haber yaptı ki araştırmadan habercilik yapmanın örneğini gözler önüne serdi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in dün başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Portekiz’e gidecek olmasının nedenini ve Cardozo transferinin gündemde olmadığını Haber61.net’e açıklamasının ardından bugün açıkça Trabzonspor’a “vurma” haberleri ortaya atıldı.

Başkan Hacıosmoğlu’nun günler öncesinden yapılan Portekiz’e ziyaret programının son anda özel işlerinin olması nedeniyle iptal ederek yerine Burak Gürdal’ı gönderdi.  Ancak  Köksal Güney’in Haber61’e yaptığı açıklamadan sonra programın değiştiğini farkedemeyen Fanatik gazetesi “Güney komik duruma düştü” gibi bir başlıkla yayınladığı haberle Trabzonspor’u taraftarın önüne atarak tartışma yaratmaya çalıştı. Ayrıca Cardozo transferinin yalanlanmasına rağmen hala onunla ilgili haberler çıkarması da oldukça manidar karşılandı.

Gazetenin bu tavrı ve yerel medyanın da bu haberi kullanması Trabzonspor cephesinden büyük tepki görürken Köksal Güney konuyla ilgili olarak yeniden Haber61’e konuşarak sert ifadeler kullandı.

BU YAPILAN AYIP!

Yapılan haberi “ayıp” olarak yorumlayan Güney şöyle konuştu;

“Yapılan bir ayıp var ortada. Dün Haber61 aracılığıyla verdiğim bilgilerin tamamı doğru. Son anda vazgeçti Başkan. Bu insanlar küçük hesaplar peşindeler. Herhalde yeterince bilgi alamıyorlar.  Başkan son anda vazgeçiyor, buna bizim diyebilecek bir şeyimiz olabilir mi?. Bu tür insanlar aslında basına karşı olan güveni de sarsıyorlar. Bu tür insanların kesinlikle ayıklanması gerekiyor.  Fanatik gazetesinin bu haberi yapması ve yerel basının bazı kesimlerinin de kullanması ayıp bir şey. Şimdi siz bizi ziyaret edeceksiniz konuştuk ama son anda bir hastalık oldu gelemediniz ben bu durumda ne yapabilirim. Bu olayı basın 3 gün önceden Hacıosmanoğlu Portekiz’e gidiyor diye duyurdu. Şimdi yazılanda şu söyleniyor “Başkanın gitmediğinden haberi yok”. Biz Başkanla akşam konuştuk gidiyorum dedi, size konuştuktan sonra da vazgeçti. Basında bu tip küçük işlerle uğraşanlar basının itibarını da düşürüyor. Bunların haberlerini kullanan yereldeki bazı kesimde Trabzonspor’a vurma peşinde olanların ekmeğine yağ sürüyor.  ”

Güney daha önce Haber61 aracılığıyla yalanladığı Cardozo transferine de değinerek şu ifadeleri kullandı; “Cardozo olayı birden bire çok yayıldı. Böyle bir şey kesinlikle yok. Böyle bir şey olsa açık açık söyleriz. Bana kalırsa transferlerin saklanması da çok saçma. Örneğin Diouf’a teklif yapıldığında herkes duydu. Menajeri hemen açıklama yaptı olayı kızıştırmak için. ” 

Özel Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor