Fanatik Trabzonsporlu çıktı!

Türkiye'nin Paris'teki UNESCO neznindeki Türkiye Büyükelçisi Gürcan Türkoğlu, yeni büyükelçinin Ankara'ya gidişi dolayısıyla Paris'teki konutunda bir resepsiyon verdi.Türkiye'de daha önce 1994-1999 yıllarında Ankara'daki Fransa büyükelçiliğinde katip olar

Fanatik Trabzonsporlu çıktı!

Türkiye'nin Paris'teki UNESCO neznindeki Türkiye Büyükelçisi Gürcan Türkoğlu, yeni büyükelçinin Ankara'ya gidişi dolayısıyla Paris'teki konutunda bir resepsiyon verdi.

Türkiye'de daha önce 1994-1999 yıllarında Ankara'daki Fransa büyükelçiliğinde katip olarak görev yapan Fransız diplomat, Trabzon valiliğinde staj yaptığı dönemde Trabzonspor'a ciddi bir şekilde gönül verdiğini belirtti.

Fransa'nın yeni büyükelçisi Bili, ''Ben, kentte geldiğimde kaldığım yurtta, Trabsonspor'un bir futbol maçına yaklaşık yüz kişiyle birlikte izledim ve yaşadığım o coşkulu ilk maçın ardından, o günden bu yana Trabzonspor'u destekliyorum''dedi.

Yeni büyükelçi, Trabzonspor'un o günden bu  yana bütün maçlarını yakından takip ettiğini ve başarılı olmasını istediğini söyledi.

Fransa'nın yeni büyükelçisi, kendisinin de Fransa'nın kuzeyindeki Bregtagne bölgesinden geldiğini sözlerine ekledi.

Emeklilik dönemindeki Türkiye'de yaşamak istediğini de dile getiren büyükelçi, Türkiye ve Fransa arasındaki siyasi konulardaki soruları yanıtlamaktan kaçındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor