EYOF 2011 Tenis Kortları hazır

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için inşa ettirilen Tenis Kortları Kompleksi büyük ölçüde tamamlandı ve test amaçlı müsabakalara açıldı.Beşirli semtindeki tenis kortları kompleksinde 40 kulüpten 250 sporcunun katılımı ile Hürriyet Tenis Ligi müsabakal

EYOF 2011 Tenis Kortları hazır

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için inşa ettirilen Tenis Kortları Kompleksi büyük ölçüde tamamlandı ve test amaçlı müsabakalara açıldı.

Beşirli semtindeki tenis kortları kompleksinde 40 kulüpten 250 sporcunun katılımı ile Hürriyet Tenis Ligi müsabakaları yapılıyor.

17 ayda tamamlanan ve yaklaşık 20 milyon liraya mal olan komplekste 1 tane 4 bin 500 seyirci kapasiteli ana kortun yanı sıra 12 açık, 3 kapalı ve 1'de çocuk kortu yer alıyor. Tesiste soyunma, basın, doping, sağlık, VIP odaları ile kafeterya ve diğer sosyal bölümler yer alıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, Türkiye'de böyle bir turnuvanın ilk kez yapıldığını belirterek, "EYOF öncesi tesislerin test edilmesi anlamında da çok önemli bir turnuva. Tesislerdeki eksikleri görecek ve tamamlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor