EYOF 2011 Sağlık Merkezi açıldı

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker'in verdiği bilgiye göre, Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan ve yaklaşık 800 bin liraya mal olan sporcu sağlık merkezi sahip olduğu özellikler nedeniyle Türkiye'de en modern imkanlara sahip. Türki

EYOF 2011 Sağlık Merkezi açıldı

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker'in verdiği bilgiye göre, Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan ve yaklaşık 800 bin liraya mal olan sporcu sağlık merkezi sahip olduğu özellikler nedeniyle Türkiye'de en modern imkanlara sahip. Türkiye'de bundan başka sadece Ankara'da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait sporcu sağlık merkezi bulunuyor.

Merkezde EYOF 2011'de yarışacak sporcuların sağlık problemleri ilk yardım tedavileri ve araştırılması gereken hastalıkları üzerinde çalışma yapılacak.Merkezde Wingate Testi Cihazı, İzokinetik Denge Cihazı, Diesel Yatay Bisikleti, Trombolin -98 cm, Kinezyoteyp Takımları, Elektroterapi Cihazı, Gonyometre, Koşu Bandı, Kol Ergometresi, Denge Tahtası gibi 34 değişik sağlık araç gereçi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler