Ey gidi günler! Nereden nereye...

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştı. Karşılaşmada 1461 Trabzon'a gol atan isim ise Trabzonspor taraftarlarının oldukça yakından tanıdığı bir isimdi, Engin Baytar... Trabzonspor'un 2011 şampiyonluk kadrosunda bulunan Engin Bayta

Ey gidi günler! Nereden nereye...

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştı.

Karşılaşmada 1461 Trabzon'a gol atan isim ise Trabzonspor taraftarlarının oldukça yakından tanıdığı bir isimdi, Engin Baytar...

Trabzonspor'un 2011 şampiyonluk kadrosunda bulunan Engin Baytar'ı, Karşıyaka forması altında gören bordo mavililer oldukça şaşırdı. 1461 Trabzon'a gol de atan Engin'in yanı sıra Trabzonspor'da forma giyen bir başka isim daha Karşıyaka formasıyla sahaya çıktı. O isim de bir dönemin gol kralı Gökhan Ünal'dı.

Bir zamanlar Süper Lig'de fırtına gibi esen ve bordo mavili forma altında da unutulmaz günler geçiren bu ikili "Nereden nereye" dedirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor