Evde Kal, Hareketsiz Kalma - Spor Zamanı

Koronavirüs nedeniyle evde kalanlar, spor yapmayı ihmal etmeyin... Peki evde spor nasıl yapılır?

Evde Kal, Hareketsiz Kalma - Spor Zamanı

Haber61 - Özel

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle Evde Kal çağrıları yapılırken vatandaşların çoğu da bu çağrılara kulak veriyor. Vatandaşlar evde kalınca, hareketsizlik ve aşırı yemek kilo alınmasına neden olabiliyor. İşte bu noktada kurtarıcımız spor oluyor. Peki evde herhangi bir malzeme olmadan nasıl spor yapılır?

Bu sorunun yanıtını Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Erol Büyük Haber61 için verdi. Spor Eğitim Uzmanı Büyük, Haber61 için hazırladığı videoda herhangi bir malzeme olmadan evde nasıl spor yapılacağını gösterdi.

Erol Büyük hazırladığı video öncesinde de "Uzmanlar bağışıklığımızın güçlü olması gerekiyor, bunun için de spor yapmamızı, hareketli olmamızı tavsiye ediyor. Ben de evde kolayca yapabileceğiniz hareketleri göstereceğim. Hareketleri 15'er saniyeden yapacağız ve hareket aralarında 30-40 saniye dinlenebiliriz. Önce ısınmayı sonra da hareketleri size teker teker göstereceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor