EURO 2021 kadrosunun açıklanacağı tarih belli oldu? Büyük gün...

Şenol Güneş, A Milli takımın EURO2021 kadrosunu canlı yayında açıklayacak

EURO 2021 kadrosunun açıklanacağı tarih belli oldu? Büyük gün...

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 14 Mayıs Cuma günü online yapacağı basın toplantısı ile EURO 2020 öncesi Antalya kamp kadrosunu açıklayacak.

Futbolda sezonun sonuna doğru gelinirken, gözler yavaş yavaş Türkiye’nin de mücadele edeceği EURO 2020’ye çevriliyor. Spor kamuoyunda en çok merak edilen konulardan biri, Milli Takım’a hangi futbolcuların çağrılacağı. 

'Bizim Çocuklar'ın geniş kadrosu belli oluyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’in bitimiyle beraber Antalya’da kampa girecek geniş kadroyu yarın (14 Mayıs Cuma) açıklayacak.

TFF'den konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede; “A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş 14 Mayıs 2021 Cuma günü saat 11.00’de Antalya kamp kadrosunu online olarak düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacaktır” denildi. 

TFF, Youtube üzerinden yayınlayacak

Toplantının, Türkiye Futbol Federasyonu Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacağı da ifade edildi. 

EURO 2020'ye 26 kişilik kadro izni

Bilindiği gibi UEFA, EURO 2020'ye katılacak ülkelere pandemi koşulları nedeniyle 26 kişilik kadro oluşturma hakkı tanımıştı. Güneş'in ilk etap kamp kadrosundaki futbolcu sayısının bu rakamın da üzerinde olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor