Euro 2016 öncesi BÜYÜK ŞOK!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Thierry Braillard, Marsilya şehrinin başlattığı yasağın tüm ülke için geçerli olduğunu söyledi. Fransa'daki sporseverler Avrupa Şampiyonası maçlarını, meydan ve sokaklarda kurulacak dev ekranlarda izleyemeyecek.   İngiliz ta

Euro 2016 öncesi BÜYÜK ŞOK!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Thierry Braillard, Marsilya şehrinin başlattığı yasağın tüm ülke için geçerli olduğunu söyledi.

Fransa'daki sporseverler Avrupa Şampiyonası maçlarını, meydan ve sokaklarda kurulacak dev ekranlarda izleyemeyecek.
 
İngiliz taraftarlara uyarı: Fransa'ya gitmeyin!
 
Fransa'nın Paris'te bulunan Kosova medya mensupları, terör tehdidi nedeniyle beklenilenin çok daha altında dış ülke taraftarların Fransa'da bulunduğunu rahatça görmek mümkün. Kosova medya mensupları, olası terör saldırısı nedeniyle İngiltere hükümeti taraftarlarını Fransa'ya gitmemeleri konusunda uyardı. 
 
Çağrıyı İngiltere Dışişleri Bakanlığı da doğruladı. İngiliz basın mensupları, güvenlik güçleri tarafından bu uyarıyla bağlantılı olarak koruma altına alındı. 
 
Özel polis kuvvetleri tüm medya akreditasyon merkezlerinde önlemi bir kat daha artırdı. Şampiyona sırasında 23 ülkeden olmak üzere 180 dış ülke polisi de Fransa'da görev yapıyor.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler