Eto'o geldi yanındakiler şaşırttı!

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, sağlık kontrolünden geçirildi. Eto'o hastaneye 10 özel koruma ve hastanenin güvenlik görevlileri eşliğinde girdi.Süper Lig'e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor'un flaş transferi

Eto'o geldi yanındakiler şaşırttı!

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, sağlık kontrolünden geçirildi. Eto'o hastaneye 10 özel koruma ve hastanenin güvenlik görevlileri eşliğinde girdi.

Süper Lig'e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor'un flaş transferi Samuel Eto'o, Antalya'da özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Eto'o hastaneye kulüp yöneticileri ve 10 özel korumayla geldi. Hastane girişinde korumalar ve hastane güvenliğinin oluşturduğu koridordan geçerek içeri giren Eto'o'nun kontrolü, yaklaşık 45 dakika sürdü. Kontrolün ardından Eto'o, hastane kapısında gazetecileri selamlayarak kendisine tahsis edilen VIP araçla ayrıldı.

Eto'o'nun yarın düzenlenecek törenle kendisini kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
 

etoo.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler