Espanyol Barcelona

Espanyol Barcelona maçı saat kaçta,hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte Ayrıntılar...İspanya La Liga'nın 18. haftasında Espanyol ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Power8 Stadium (Cornella-El Prat) stadında oynanacak olan karşılaşmayı Jose Lu

Espanyol Barcelona

Espanyol Barcelona maçı saat kaçta,hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte Ayrıntılar...
İspanya La Liga'nın 18. haftasında Espanyol ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Power8 Stadium (Cornella-El Prat) stadında oynanacak olan karşılaşmayı Jose Luis Gonzalez yönetecek. Saat 17.00'de başlayacak müsabakayı LİG TV canlı olarak yayınlayacak.

Ayrıca 3 Sport (Afghanistan), beIN Sports FRANCE 1 / HD, Canal 9 (den) / HD, Canal Liga / HD, DajTo (svk), Dolce Sport 1 / HD, Duhok TV, Futbol 2 (ukraine) / HD, NTV Plus Futbol 2 / HD, ONE Sport (israel) / HD, OTE Sport 2 HD, Sky Sport 1 (italy) / HD, Sky Super Calcio / HD, Sport 1 (hungary) / HD, Sport TV1 (portugal) / HD, Sport HD (bulgaria), SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), SuperSport 2 HD (alb), SuperSport 7 (za) / HD, SuperSport MaXimo 3, Viasat Football (nor) / HD, Viasat Sport Finland / HD, Ziggo Sport Select HD (ned) kanalları da karşılaşmayı canlı olarak ekranlara taşıyacak.

Maç öncesinde Espanyol 17 hafta sonunda topladığı 20 puan ile 13. sırada yer alırken Barcelona 38 puanla lider konumda bulunuyor.

Espanyol ve Barcelona arasında bugüne kadar oynanan 174 karşılaşmada ev sahibi Espanyol'un 36 galibiyeti bulunurken Barcelona'nın 98 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 40 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Espanyol'un evinde oynanan 84 karşılaşmada Espanyol 25 galibiyeti bulunuyor. Barcelona'nın ise 32 galibiyeti bulunurken taraflar 27 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım son olarak 25.04.2015 tarihinde Espanyol'un sahasında karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı Barcelona 2-0 kazandı.

Bu ligde Espanyol evinde 4 maçtır kaybetmiyor.

Bu ligde Barcelona deplasmanda 3 maçtır kaybetmiyor, toplamda 9 maçtır kaybetmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor