Eskişehirspor Tarık için kimi istiyor

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray ile Tarık Çamdal ve Erkan Zengin konusunda yaptıkları transfer görüşmeleri ile ilgili bir spor kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Hoşcan Tarık ve Erkan Zengin için 20 Milyon TL(Yaklaşık 7 Milyo

Eskişehirspor Tarık için kimi istiyor

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray ile Tarık Çamdal ve Erkan Zengin konusunda yaptıkları transfer görüşmeleri ile ilgili bir spor kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu. 

Hoşcan Tarık ve Erkan Zengin için 20 Milyon TL(Yaklaşık 7 Milyon Euro) istediğini kaydederken, Tarık Çamdal için oyuncu takası konusunda Galatasaray'dan Umut Gündoğan'ı, Trabzonspor'dan ise Emre Güral'ı talep ettiklerini söyledi. Hoşcan ayrıca iki kulübe hafta sonuna kadar süre verdiğini kaydederken, sonrasında gelen teklifleri kabul etmeyeceklerini belirtti. İşte Hoşcan'ın sözleri...

"UMUT GÜNDOĞAN'A SICAK BAKIYORUZ"

"Bir transfer rakamı belirlemiştik. Oyuncumuzdan memnunuz. Şartlar dahilinde isteyen olursa ve oyuncumuz da gitmek isterse transferin önünü açarız demiştik. Ancak takas olayları ile ilgili haberler çıkıyor. G.Saray'ın teklifi ile ilgili düşüncesi vardı. Sadece Umut Gündoğan'a sıcak bakacağımızı söyledik."

"TRABZON İLE DE GÖRÜŞMELER VAR"

"Tarık ile ilgili Trabzon ile ilgili görüşmeler vardı, sadece Emre Güral olabilir dedik. Belli olan oyuncuların dışında bir talebimiz olmadı. Tarık ve Erkan ile beraber Galatasaray'dan bir teklif geldi. Trabzonspor'un ise sadece Tarık'tan bir teklif geldi. Onlardan Emre Güral artı bonservis istedik."

"HAFTA BAŞINA KADAR SÜRE VAR"

"Her kulübün kendine göre bir durumu var, bize net bir şey söylenmedi. Bizim açımızdan tek gerçek var, bu oyuncularımız ile ilgili düşünceleri varsa, bizim ilettiğimi rakam olacak. Bunu da bu hafta sonuna kadar belli edeceğiz. Artık kadrolar oluşuyor. Daha sonra gelebilecek tekliflere kapalı olabileceğimizi de söylüyoruz. Eğer düşünceleri varsa bu oyuncular ile ilgili, bizim tavrımız belli. Bu işin bu kadar uzatılmasına da anlam veremiyorum. Tarık ve Erkan transferinin konuşulmasından da artık rahatsızız. Oyuncularımın kafasının karışmasını istemiyorum. Hafta başından sonra da bu oyuncular ile ilgili transferin kapanacağını da söylüyorum"

"G.SARAY'DAN 20 MİLYON TL İSTEDİK"

"En son Galatasaray'dan Tarık ve Erkan için TL bazında, 20 Milyon TL(Yaklaşık 7 Milyon Euro) istedik. Böyle bir rakamın da Türk sporunda böyle değerli iki oyuncu için büyük paralar olmadığını düşünüyorum. Bu noktadan sonra da geri adım atacak değili

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler