Eskişehirspor İshak Doğan'dan sonra onu da aldı!

Eskişehirspor transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Celtic'den Nadir Çiftçi'yi renklerine bağladı. Eskişehirspor ligde kalabilmek için transfer sezonunda 13 oyuncuyu şu ana kadar renklerine bağladı. Kırmızı Şimşekler transferin son gününde Trabzonsp

Eskişehirspor İshak Doğan'dan sonra onu da aldı!

Eskişehirspor transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Celtic'den Nadir Çiftçi'yi renklerine bağladı.

Eskişehirspor ligde kalabilmek için transfer sezonunda 13 oyuncuyu şu ana kadar renklerine bağladı. Kırmızı Şimşekler transferin son gününde Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu İshak Doğan'a imza attırdı. Gün içinde Başkan Mesut Hoşcan'ın bizzat çalışmalarını sürdürdüğü Nadir Çiftçi transferinde de mutlu sona ulaşıldı. Celtic'den sezon sonuna kadar kiralanan oyuncunun yarın takım kampına katılması bekleniyor.

Çalışmaları gece saatlerine kadar devam edeceği öğrenilen yönetimin Bursaspor'da forma giyen Bakaye Traore'yi de Eskişehirspor'a kazandırmaya yakın oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler