Eskişehirspor ile 40. randevu

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Eskişehir'de yapacakları karşılaşmayla ligde 40'ıncı kez karşılaşacak.Bugüne dek iki takım arasında oynanan 39 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 18-6 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan

Eskişehirspor ile 40. randevu
Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Eskişehir'de yapacakları karşılaşmayla ligde 40'ıncı kez karşılaşacak.

Bugüne dek iki takım arasında oynanan 39 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 18-6 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 48 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

-Eskişehir'de denge var

İki takım, Eskişehir'de yapılan 19 maçta birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor ve Eskişehirspor, Eskişehir'deki karşılaşmalarda 5'er galibiyet alırken, 9 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

Trabzonspor, zorlu deplasmanda 14 gol attı, kalesinde ise 10 gol gördü. 

Eskişehir'de en son 2009-2010 sezonunda 1-0'lık sonuçla mağlup olan Karadeniz ekibi, son 7 sezon içerisindeki tek yenilgisini aldı. Trabzonspor, Eskişehir'de son 7 deplasman maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

İki takım arasında en farklı galibiyeti alan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takım, 1995-1996 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda rakibini 7-1 mağlup etmişti. Ligin ilk yarısında Trabzonspor, sahasında Eskişehirspor'u 1-0 yenmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor