Eskişehirspor Gaziantepspor'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Eskişehirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Gaziantepspor oldu. Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 13. dakika

Eskişehirspor Gaziantepspor'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Eskişehirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Gaziantepspor oldu.

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada John Chibuike ve 66. dakikada Sezgin Coşkun (kendi kalesine) kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü ise 64. dakikada Emre Güral'dan geldi. Gaziantepsporlu Demba Camara'nın 52. dakikada bir topu direkten döndü. Konuk ekipte Marcal ilk sarı kartını 71, ikinci saarı kartını 82'de görerek oyun dışında kaldı. 

Eskişehirspor geriye düştüğü maçta taraftarının desteğiyle beraberliği yakalamasına rağmen 2 dakika sonra bir gol daha yedi ve Gaziantepspor savunmasını ikinci kez açamadı. Tribünleri dolduran Eskişehirsporlu taraftarlar ise maçın son bölümlerinde yönetimi istifa davet etti. 

Bu arada hem Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin hem de Gaziantepspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas maçın başından sonuna kadar çok önemli kurtarışlar yaparak performanslarıyla dikkat çektiler.

Bu galibiyetin ardından Gaziantepspor puanını 19'a yükseltirken, Eskişehirspor 7 puanla yine sonra sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Eskişehirspor, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler