Eski TS'liden takımına 17 puanlık katkı

Bu sezon takımı adına 23'ü 90 dakika olmak üzere 26 maça çıkan Pawel Brozek, toplamda kaydettiği 14 golle bu alanda Jagiellonia'lı Mateusz Piatkowski ve Slask Wroclaw'lı Flavio Paixao ile zirveyi paylaşıyor. 32 yaşındaki skorer isim attığı bu gollerle ade

Eski TS'liden takımına 17 puanlık katkı

Bu sezon takımı adına 23'ü 90 dakika olmak üzere 26 maça çıkan Pawel Brozek, toplamda kaydettiği 14 golle bu alanda Jagiellonia'lı Mateusz Piatkowski ve Slask Wroclaw'lı Flavio Paixao ile zirveyi paylaşıyor. 32 yaşındaki skorer isim attığı bu gollerle adeta takımına hayat verdi. Devre arasında kalbinden yaşadığı ritm bozukluğu sonrası korkutan Pawel Brozek, bulduğu 14 golle takımının topladığı 39 puanına 17 puanlık katkı sağladı. Wisla Krakow'un ligdeki son 13 karşılaşmasının tamamında 90 dakika forma giyen Pawel Brozek'i teknik adam değişikliği de etkilemedi.

Ligin 22.haftasında Franciszek Smuda'nın görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen Kazimierz Moskal ile yüksek formunu koruyan golcü oyuncu, bu isimle çıkılan ilk 3 maç olan Legia Varşova, Cracovia Krakow ve Jagiellonia karşılaşmalarında 1'er gol atmayı başardı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor