Eski TS'liden Melo yorumu!

Melo’nun Emre’yi oyundan attırdıktan sonra rakibine dili çıkararak dalga geçmesi ve “çık dışarı” demesi tartışılmaya devam ediyor. Kırmızı kartın ardından Melo’ya gitmek istemesine rağmen izin verilmeyen Emre Belözoğlu soyunma odasına götürülmüştü. Bir dö

Eski TS'liden Melo yorumu!
Melo’nun Emre’yi oyundan attırdıktan sonra rakibine dili çıkararak dalga geçmesi ve “çık dışarı” demesi tartışılmaya devam ediyor.
 
Kırmızı kartın ardından Melo’ya gitmek istemesine rağmen izin verilmeyen Emre Belözoğlu soyunma odasına götürülmüştü.
 
Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ve sahada hırçınlığıyla bilinen Ceyhun Eriş, “Melo o hareketi bana yapsaydı neler yapabileceğimi tahmin bile edemiyorum” dedi.haber61
 
İKİNCİ KARTI GÖRÜRDÜM
Ceyhun, “Emre’nin gözlerinden ne yapmak istediğini tahmin edebiliyorum. Derbi maçta kırmızı kart görmüşsünüz ve rakibiniz sizinle dalga geçiyor. Tarif edilmesi çok zor bir durum.  Melo, Emre’ye yaptığını bana yapsaydı ne yapacağımı şimdi tahmin bile edemiyorum. Kırmızı kartı zaten görmüşüm. Sanırım devamında ikinci kez kırmızı kart görürdüm.  Sabredilmesi çok zor bir durum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor