Eski TS'li yollarını ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un Ganalı oyuncusu Torric Jebrin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirildi.Bucaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un eski oyuncusu Jebrin ile yapılan görüşmelere rağmen futbolcuyla anlaşılamadığı beli

Eski TS'li yollarını ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un Ganalı oyuncusu Torric Jebrin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirildi.

Bucaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un eski oyuncusu Jebrin ile yapılan görüşmelere rağmen futbolcuyla anlaşılamadığı belirtildi.

Jebrin'in geçmiş dönem yönetimi ile yaşadığı problemler dolayısıyla güvensizlik duyduğunu dile getirdiğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu güvensizliğini yenebilmek adına yönetim kurulumuzca görev devralındığında ödeme planı çıkartılmış ve kendisine kısmi ödemeler yapılmıştır. Ancak futbolcu tüm çabalarımıza olumsuz dönmüştür. Dün itibarı ile başkanımız tarafından kendisine yeniden ödeme yapılmışsa da futbolcu takımda kalmaya ikna edilemeyerek ve tüm iyi niyetli çabalarımıza rağmen kulübümüzü bilgilendirmeksizin İzmir'i terk etmiş ve burada mutlu olmadığını ve bu yüzden Bucaspor'dan gitmek istediğini bildirerek fesih yapmıştır."

İlk olarak 2011-2012 sezonunun devre arasında Bucaspor'a gelen Jebrin, 2012-2013 ara transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olduktan sonra bu yıl başında Bucaspor'a dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor