Eski Ts'li ve Fb'li Futbolcu Biraraya Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara'nın Survivor'a katılacağı haberi başta Trabzon olmak üzere Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü.Yaptığı programlarla herkesi kendisine hayran bıraktıran Acun Ilıcalı Survivor'a Yattara'yı katarak bü

Eski Ts'li ve Fb'li Futbolcu Biraraya Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara'nın Survivor'a katılacağı haberi başta Trabzon olmak üzere Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü.Yaptığı programlarla herkesi kendisine hayran bıraktıran Acun Ilıcalı Survivor'a Yattara'yı katarak büyük bir hamle gerçekleştirmişti.

Çok geçmeden ikinci bir haber de gündeme düştü ve eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'ın da Survivor'a katılacağı söyleniyor.

Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır" yazdı. Serhat Akın'ın bu paylaşımı "Survivor'a mı katılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

serhat.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor