Eski TS'li Küme düşürdü!

Trabzonlu ve eski Trabzonsporlu oyuncu Batuhan Karadeniz'in bulduğu iki gol ile Elazığspor Antalyaspor'u mağlup etti. Bu sonuçla Antalyaspor küme düştü.Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Medical Park Antalyaspo

Eski TS'li Küme düşürdü!

Trabzonlu ve eski Trabzonsporlu oyuncu Batuhan Karadeniz'in bulduğu iki gol ile Elazığspor Antalyaspor'u mağlup etti. Bu sonuçla Antalyaspor küme düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Medical Park Antalyaspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla Elazığspor oldu. Bu sonucun ardından Medical Park Antalyaspor küme düştü.

Ev sahibi Medical Park Antalyaspor, 30. dakikada Laminne Diarra ile maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Konuk ekip Elazığspor, 54 ve 55. dakikada Batuhan Karadeniz'in golleriyle Medical Park Antalyaspor karşısında 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Elazığspor umutlarını sürdürürken, Antalyaspor küme düştü.

Medical Park Antalyaspor 32 hafta sonucunda 28 puan toplayabildi. Elazığspor ise puanını 34'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Elazığspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Medical Park Antalyaspor ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor