Eski TS'li hoca istifa etti

Kardemir Karabükspor'da Tolunay Kafkas dönemi sona erdi.Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, SAİ Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.Televizyonda canlı yayınına katılan Tolunay Kafkas, neler söyleye

Eski TS'li hoca istifa etti

Kardemir Karabükspor'da Tolunay Kafkas dönemi sona erdi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, SAİ Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Televizyonda canlı yayınına katılan Tolunay Kafkas, neler söyleyeceksiniz sorusuna, "Konuşacak birşey yok. Bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Bir parantez açmak istiyorum" diyen Kafkas, "Bu işin içinde saygınlığı ve itibarı olan çok az insan gördüm. Yönetim kuruluna bana destek oldukları için teşekkür ediyorum. Karabük halkına her türlü destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kafkas yönetimindeki Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 17 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 10 yenilgi aldi. Karadeniz ekibi topladiği 15 puanla düşme hattinin bir basamak üstünde yer aliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler