Eski TS'li fırtına gibi esti!

Bundesliga'da rahat bir konumda yer alan Augsburg, kümede kalma mücadelesi veren Hamburg'u 32. haftada konuk etti.Trabzonspor'un eski futbolcusu Halil Altıntop Ausburg adına maça 11'de başlarken, Hamburg'da da Hakan Çalhanoğlu sahadaki yerini aldı.Mücadel

Eski TS'li fırtına gibi esti!

Bundesliga'da rahat bir konumda yer alan Augsburg, kümede kalma mücadelesi veren Hamburg'u 32. haftada konuk etti.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Halil Altıntop Ausburg adına maça 11'de başlarken, Hamburg'da da Hakan Çalhanoğlu sahadaki yerini aldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Augsurg,  6. dakikada Halil'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 32. dakikada bir kez daha sahne alan Halil Altıntop, kendiğsinin ve takımının ikinci golünü attı. Halil, Bundesliga'daki gol sayısını da 10'a çıkardı.

Ausburg, 42. dakikada Hahn'ın golüyle 3-0'ı yakalarken; Hamburg, 44. dakikada Westermann ile golü buldu. Ausburg, soyunma odasına 3-1'lik üstünlükle gitti.

Hakan Çalhanoğlu 59. dakikada sarı kart görürken,  ikinci yarıdan gol sesi çıkmadı ve Ausburg sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ausburg, puanını 46 yaparken; Hamburg ise 27 puanda ve 16. sırada kaldı.

Augsburg 3 - 1 Hamburg
6' 1 - 0 Halil Altıntop
32' 2 - 0 Halil Altıntop
42' 3 - 0 Andre Hahn
44' 3 - 1 Heiko Westermann

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor