Eski TS'li Avrupa yolunda!

Geçen sezon Çaykur Rizespor forması giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılan Giray Kaçar'a Süper Lig dışında yurt dışından bazı takımların da ilgilendiği öğrenildi. Rizespor formasıyla 30 karşılaşmaya çıkan ve 2 gol kaydeden Giray için, ligden 4 takımın gö

Eski TS'li Avrupa yolunda!
Geçen sezon Çaykur Rizespor forması giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılan Giray Kaçar'a Süper Lig dışında yurt dışından bazı takımların da ilgilendiği öğrenildi.
 
Rizespor formasıyla 30 karşılaşmaya çıkan ve 2 gol kaydeden Giray için, ligden 4 takımın görüşme halinde olduğu, oyuncuya Rusya, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'nden bazı takımların da transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.
 
Kariyerinde daha önce Gençlerbirliği OFTAŞ formasıyla alt ligde şampiyonluk yaşayan Giray, 6 yıl formasını giydiği Trabzonspor'un şampiyon olan kadrosunda da yer alıyordu. Giray, geçen sezon ortaya koyduğu futbol hava toplarındaki hakimiyeti ve yüksek top tekniği ile savunmada göz doldurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor