Eski Trabzonsporluya Şok!

 Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Okan Buruk'la yaptığı görüşmenin ardından 6 futbolcunun gönderilmesini kararlaştırdıklarını söyledi.   6 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ   Bu kapsamda Michael Eneramo, Batuhan Kar

Eski Trabzonsporluya Şok!
 Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Okan Buruk'la yaptığı görüşmenin ardından 6 futbolcunun gönderilmesini kararlaştırdıklarını söyledi.
 
6 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ
 
Bu kapsamda Michael Eneramo, Batuhan Karadeniz, Ümit Kurt, Orhan Gülle, Hakan Özmert ve Çağatay Çeken ile yollarını ayırdıklarını aktaran Otyakmaz, "Bu zamana kadar verdikleri emeklerden dolayı takımdan ayrılan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci yarıya takım olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Okan hocamızın raporu doğrultusunda 6 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık" diye konuştu.
 
4 OYUNCU TRANSFER EDİLECEK
 
Otyakmaz, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, orta saha, forvet, stoper ve sol kanat olmak üzere 4 oyuncu transfer edeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler