Eski Trabzonsporlunun maçında şok olay! Oyuncu bir anda kendini yere bıraktı

Estudiantes-Boca Juniors maçında, Javier Altamirano birden kendini yere bıraktı.

Eski Trabzonsporlunun maçında şok olay! Oyuncu bir anda kendini yere bıraktı

Arjantin Ligi'nin 11. haftasında futbolseverler, Jorge Luis Hirschi Stadyumu'nda Estudiantes ile Boca Juniors karşı karşıya geldi. Mücadele beklenmedik bir olay nedeniyle ertelendi.

Mücadele öncesinde, 10 haftada topladığı 18 puanla ligin üçüncü sırasında yer alan Estudiantes, 16 puanlı ve altıncı sırada bulunan Boca Juniors ile kıyasıya bir rekabete hazırlanıyordu. Ancak maçın gidişatı, Estudiantes'in orta saha oyuncusu Javier Altamirano'nun sahada yaşadığı talihsiz bir olayla tamamen değişti.

indir.jpg

24 yaşındaki Altamirano, maç sırasında aniden yere yığıldı ve kasılmalar yaşamaya başladı. Eski Trabzonspor oyuncusu Jose Sosa'nın da formasını giydiği Estudiantes'teki takım arkadaşlarının ve maçın hakeminin hızlı müdahalesiyle sağlık görevlileri derhal sahaya çağrıldı. İlk müdahalenin ardından genç oyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olayın ardından, her iki takımın ve organizasyonun aldığı kararla, Estudiantes ile Boca Juniors arasındaki karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi.

Estudiantes Takımı'nın Sağlık Ekibi Başkanı tarafından yapılan açıklamada, Javier Altamirano'nun durumunun stabil olduğu ve hastanede gözetim altında tutulduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor