Eski Trabzonsporlu'nun hatası takımını yaktı!

Eski Trabzonsporlu İsmail Köybaşı'nın hatası Göztepe'yi yaktı.

Eski Trabzonsporlu'nun hatası takımını yaktı!

Trabzonspor’un geçtiğimiz yıl yaşadığı şampiyonlukta kadroda yer alan İsmail Köybaşı, yeni takımı Göztepe ile çıktığı maçta yaptığı hata ile takımını yaktı.

Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Göztepe karşılaştı. Bodrumspor’un sahasında oynanan karşılaşma 3-1 Bodrumspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Eski Trabzonsporlu'nun hatası takımını yaktı!

İSMAİL KÖYBAŞI’NIN HATASI DAMGA VURDU

Bodrumspor 16. Dakikada Cenk şen ile 1- öne geçti.

45+1. Dakikada deneyimli futbolcu İsmail Köybaşı’nın hatası maça damga vurdu. Cenk Şen’in savunma arkasına Gökdeniz Bayrakdar’a gönderdiği topa İsmail Köybaşı hareketlendi. Kalecisi Arda Özçimen’in kalesini terk ettiğini fark etmeyen Köybaşı, kafa ile topu kalecisine atmak istedi. Top bu sırada kaleye girdi. Bu golle Bodrumspor 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Göztepe 86. dakikada Atınç Nukan ile skoru 2-1'e getirdi. 90+9. dakikada Aminu Umar Bodrumspor'u 3-1'lik üstünlüğü taşıdı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

İsmail Köybaşı sezon başında Trabzonspor’dan Göztepe’ye transfer olmuştu. Köybaşı sarı-kırmızılı formayla bu sezon çıktığı 29 lig maçında 5 gol attı. Kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan Köybaşı, Denizlispor (2) ve Çaykur Rizespor (3) müsabakalarında toplam 5 kez ağları sarstı.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor