Eski Trabzonsporlu yeni takımıyla anlaştı

Eski Trabzonsporlu yeni takımı ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Eski Trabzonsporlu yeni takımıyla anlaştı

Adana Demirspor, Erkan Zengin ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. 

Başkan Murat Sancak, Instragram hesabından Zengin ile fotoğrafını paylaşarak transferi resmen açıkladı.

Adana Demirspor da sosyal medya hesabından transferin duyurusunu yaptı

Çok değerli Adana Demirspor Taraftarları; Çıktığımız bu kutsal yolda kadromuzu güçlendirmek adına ikinci devre takıma katılacak olan değerli futbolcu Erkan Zengin ile anlaşma Camiamıza hayırlı olsun.Emeği geçen dostum Metin Korkmaz’a ayrıca teşekkür ederim.Fatih Karagümrükspor Başkanı Süleyman Hurmaya’da anlayışından dolayı teşekkür ederiz.

Eski Trabzonsporlu yeni takımıyla anlaştı

Sancak'ın açıklaması şu şekilde;

'Çok değerli Adana Demirspor taraftarı çıktığımız bu kutsal yolda, kadromuzu güçlendirmek adına ikinci devrede takıma katılacak olan değerli futbolcu Erkan ZENGİN le anlaşma sağlanmıştır.camiamıza hayırlı uğurlu olsun.emeği geçen dostum metin Korkmaz'a ayrıca teşekkür ederim. Fatih Karagümrükspor başkanı Süleyman Hurma'ya anlayışından dolayı teşekkür ederiz.'

Erkan Zengin: '1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktayım'

Erkan Zengin de resmi Twitter'dan adresinden yaptığı açıklamayla anlaşmayı duyurdu. Zengin açıklamasında '25 yıldır Süper Lig hasreti çeken Adana Demirspor ailesine ve camiasına şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için 1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktayım buraya gelmemde maddi manevi desteğini esirgemeyen sayın başkanım Murat Sancak'a ve abim Metin Korkmaz'a teşekkür ederim' sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler