Eski Trabzonsporlu şampiyon oldu!

Arjantin Premier Ligi'nde River Plate, evinde Quilmes takımının konuk etti. River, maçı 5-0 kazanarak Arjantin şampiyonu oldu. Ev sahibi takımın gollerini 10. ve 71. dakikada Fernando Cavenaghi, 25'te Gabriel Mercado, 63. dakiakda Cristian Ledesma ve 89'd

Eski Trabzonsporlu şampiyon oldu!
Arjantin Premier Ligi'nde River Plate, evinde Quilmes takımının konuk etti. River, maçı 5-0 kazanarak Arjantin şampiyonu oldu.
 
Ev sahibi takımın gollerini 10. ve 71. dakikada Fernando Cavenaghi, 25'te Gabriel Mercado, 63. dakiakda Cristian Ledesma ve 89'da Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Gutierrez kaydetti.
 
 
2010-11 sezonunda küme düşen Arjantin devi, bu felaketten 3 sezon sonra şampiyonluk ipini göğüslemeyi başararak büyük başarı elde etti.
 
Arjantin futbol tarihinin en başarılı takımı olan River Plate, tarihindeki 36. şampiyonluğunu elde ederek ülkenin en çok şampiyonluk elde eden takımı olmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor