Eski Trabzonsporlu o takımla anlaştı

Son 10 yılın en kötü sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu'nun görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.   Fenerbahçe maçına Sergen Yalçın'dan yoksun olarak çıkacak olan Gaziantepspor'un Sergen

Eski Trabzonsporlu o takımla anlaştı
Son 10 yılın en kötü sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu'nun görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.
 
Fenerbahçe maçına Sergen Yalçın'dan yoksun olarak çıkacak olan Gaziantepspor'un Sergen Yalçın ile yaptığı sözleşme dikkatlerden kaçmadı.
 
Sergen Yalçın ile 1 yılı opsiyonu olmak üzere sezon sonuna kadar (3 maç) sözleşme imzalayan Gaziantepspor, küme düşmesi durumunda yoluna başka bir teknik adam ile devam edecek.
 
Süper Lig'in kalan 3 haftasında Gaziantepspor'un başında görev alacak olan Sergen Yalçın'ın yardımcıları da belli oldu.
 
Yalçın'la birlikte, Gaziantepspor'da eski Trabzonsporlu Çağdaş Atan ve kardeşi Gürsoy Yalçın yardımcı antrenör olarak görev alacak. Güneydoğu ekibinin kaleci antrenörlüğünü ise Murat Şahin yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler