Eski Trabzonsporlu iyi başladı

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Barış Özbek, yeni sezona sıkı girdi. Almanya 2. Bundesliga'da sezon başlarken, Karlsruher ile Union Berlin arasındaki mücadele 0-0 sona erdi, başarılı futbolcu deplasmanda oynanan mücadelede 90 dakika sahada kalarak baş

Eski Trabzonsporlu iyi başladı

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Barış Özbek, yeni sezona sıkı girdi. Almanya 2. Bundesliga'da sezon başlarken, Karlsruher ile Union Berlin arasındaki mücadele 0-0 sona erdi, başarılı futbolcu deplasmanda oynanan mücadelede 90 dakika sahada kalarak başarılı bir futbol sergiledi.

Sevilla maçının adamı
Yeni sezon kamp döneminin son maçında Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'yla mücadele eden Union Berlin, güçlü İspanyol ekibini 2-1'lik skorla yenmeyi başarmıştı. Fenerbahçe'yi 2-0'lık skorla geçen Sevilla'yı, hazırlık maçında deviren  Union Berlin'in bu başarısında, Barış Özbek'in öenmli katkısı vardı.

Özbek bu karşılaşma sonunda "maçın adamı" seçilirken, orta sahada sergilediği üstün performansla hem Union Berlin, hem de Sevilla taraftarlarının beğenisini kazanarak ayakta alkışlanmıştı.

"Çocukların ölmediği bir dünya"
Teknik direktörü Nobert Düwel'in yetkisiyle takımını sırtlayan adam olan Barış Özbek yaptığı açıklamada sezona kendisi adına iyi bir giriş yapmanın sevincini yaşamanın dışında Gazze'deki savaş nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederken, "Gazze'deki kanın artık durması ve masum çocukların ölmediği bir dünyada yaşamayı diliyorum. Tüm çocukların yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Özbek Türk halkı ve müslüman aleminin geçmiş bayramını da kutladığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor