Eski Trabzonsporlu Da Costa'dan transfer açıklaması

Trabzonsporlu eski oyuncusu Manuel Da Costa, kendisine sosyal medyadan gelen soruya yanıt verdi. Da Costa,"Hiç bir kulüple sözleşme imzalamadım" dedi.

Eski Trabzonsporlu Da Costa'dan transfer açıklaması

Trabzonspor’un eski futbolculardan Manuel Da Costa, kendisine gelen bir kulüple anlaşıp anlaşmadığı şeklinde ki soruyu yanıtladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski Bordo - Mavili oyuncu, Fas kulübü SCC Mohammédia ile sözleşme imzaladığı şeklinde ki iddiaları yalanladı.

Henüz bir kulüple anlaşma imzalamadığını ifade eden Da Costa, “Merhaba. Bana SCC Mohammédia Kulübü ile anlaşma yapıp, yapmadığım yönünde bir sürü mesaj geliyor. Hala serbest bir oyuncuyum ve ailem ile birlikteyim. İyi bir fırsatı bekliyorum. Tüm desteğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Bordo - Mavililere geçen sezonun devre arasında transfer olan stoper Da Costa, ardından 4 Ağustos’ta sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Stoper oyuncusu bu dönemden sonra hala bir kulüple sözleşme imzalamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor