Eski Trabzonsporlu BJK'yeönerildi

Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Beşiktaş'a önerildi Beşiktaş yönetimi, Slaven Bilic'in takıma katılmasını ısrarla istediği ve orta sahaya takviye güç olarak gördüğü Manuel Lanzini'nin transferi için Londra'da River Plate yöneticileri ile bir araya gel

Eski Trabzonsporlu BJK'yeönerildi
Trabzonspor'un eski golcüsü Teofilo Beşiktaş'a önerildi
 
Beşiktaş yönetimi, Slaven Bilic'in takıma katılmasını ısrarla istediği ve orta sahaya takviye güç olarak gördüğü Manuel Lanzini'nin transferi için Londra'da River Plate yöneticileri ile bir araya geldiler. 
 
Orman ve D'Onofrio arasında yapılan görüşmede Eder Balanta ve daha önce Trabzonspor forması da giyen Kolombiya'nın golcüsü Teofilo'nun da gündeme geldiği bildirildi. River Plate Başkanı Rodolfo D'Onofrio'nun 3 oyuncuyu birden Orman'a teklif ettiği ve 15 milyon euro'luk bir bedel karşılığında Lanzini, Balanta ve Teo'yu kendilerine satabileceğini söylediği ise gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor