Eski Trabzonsporlu Beşiktaş yolunda!

Beşiktaş yerli transferinde rotayı Yusuf Erdoğan'a çevirdi!

Eski Trabzonsporlu Beşiktaş yolunda!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için alternatifli bir kadro kurma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, rotayı yerli oyuncuya çevirdi. Beşiktaş'ın gündemine Yusuf Erdoğan'ı aldığı ifade edildi.

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, alternatifi bol bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, transferde yerli oyuncuya yöneldi.  Beşiktaş, Kasımpaşa'da forma giyen 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ı istiyor.

GALATASARAY'A TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ

Başarılı oyuncu daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş, hatta oyuncuyla anlaşma sağlanmasına rağmen Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray formalı fotoğrafının yayılmasının ardından transferinden vazgeçilmişti. Yıldız isim yaşanan olayla ilgili, "Anlaşmaya vardık, daha sonra olumsuz şeyler oldu. Fatih hocanın olumsuz raporu mu oldu, bilmiyorum, nasip olmadı artık. Fotoğraf mevzusu falan çıktı benim. Çok abartılacak, medyada abartıldığı kadar kötü bir durum yaşadığımı düşünmüyorum" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor